Кошик
2865 відгуків
Скидки на товары для связок и суставов!Открыть и КУПИТЬ

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

+380 (93) 762-38-83
Lifecell ( Viber / Telegram )
+380 (98) 703-38-83
Kyivstar

Шкода соєвого протеїну.

Шкода соєвого протеїну.

У свій час маркетологи постаралися викласти на прилавки всіх супермаркетів і магазинів цілий ряд продуктів, приготованих на основі соєвого протеїну та олії. А спортивне харчування і навіть дитячі молочні суміші досі користуються величезним попитом. Так, соєві боби, дійсно, містять близько 40% білка, 20% олії і 30% складних вуглеводів. І амінокислотний склад та склад жирних олій в сої унікальний. Не можна стверджувати, що соєві боби не корисні і не потрібні, як продукт харчування. Але чи все так просто? Давайте спробуємо розібратися.

Чому соєвий протеїн шкідливий?

Вы должны знать, что в процессе производства соевого протеина бобы неоднократно подвергаются разным видам термической (температурной) и химической (выщелачивание и нейтрализация кислотами) обработкам. В результате полученное вещество  обогащается ионами металлов, остатками пестицидов и гербицидов и других токсичных агентов, которые способны проявлять мутагенное и канцерогенное свойства. Также следует сказать, что теряются практически все жизненно необходимые  микроэлементы и клетчатка. В результате мы имеем совершенно новый по составу, так называемый соевый протеин.

У чому його негативний вплив на організм?

Результати ретельних досліджень показали :

1. Зміст фітоестрогенів (прогормонов жіночого статевого гормону естрогену), негативно позначається на гормональному фоні як чоловіків (знижує лібідо, синтез тестостерону), так і жінок(призводить до безпліддя, порушення менструального циклу та уроджених патологій),

2. Наявність іонів важких металів і пестицидів викликає порушення роботи центральної нервової системи (погіршення пам'яті, порушення координації) і загальну інтоксикацію організму.

3. Сьогодні практично вся соя, яка вирощується в світі, піддавалася генної модифікації.

 

Доведено, що часте вживання ізоляту соєвого білка призводить до порушення роботи щитовидної залози, викликає інтоксикацію печінки, порушення травлення, дефіциту таких важливих мікроелементів, як цинк, залізо, кальцій, магній. А недолік метіоніну в ізоляту призводить до уповільнення росту і розвитку організму людини.

Слід звернути увагу, що білок соєвого протеїну не повністю засвоюється організмом і продукти його напіврозпаду є сильними алергенами.

Звичайно ж вживати чи ні даний продукт-вирішувати Вам . Але не забувайте, що про своє майбутнє здоров'я треба дбати вже сьогодні!

Якщо Вам потрібен корисний чистий Соєвий Ізолят, то купити його Ви можете в нашому магазині по посиланню.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner